Počet zobrazení stránky

sobota 15. října 2011

Žil byl jednou jeden blog...

Uf… konečně jsem se donutila k vytvoření svého prvního blogu! Ne že bych podobné choutky neměla už dřív, ale znáte to, lenost je daleko mocnější než touha. A přitom jsem už měla tolik cestovatelských příležitostí podělit se o své zážitky, ať už z pobytu v Ekvádoru, ve španělské Seville či v chorvatském Záhřebu.

Tentokrát se nacházím v Mexiku, v zemi kukuřice, tequily a mariachi. A i když s téměř dvouměsíčním zpožděním, chci se podělit o své zážitky, jak se svou rodinou, se všemi blízkými, přáteli i nepřáteli, tak i s náhodnými čtenáři… no prostě se všemi, koho to bude zajímat. A koho ne, tak prostě dál nečtěte!

No a jelikož, jak už jsem se zmínila, začínám blogovat s menším skluzem, doufám, že omluvíte počáteční přeskakování témat, ale slibuju, že se pokusím prvotní dojmy co nejrychleji dohnat a poté budu pokračovat tak, jak mi veškeré události, zážitky a zajímavosti přijdou pod ruku.

1 komentář:

  1. Jani si bezvadná holka, tvoje články o tvém současném životě vyjadřují, že si odvážná a víš co od života chceš. Měj se moc moc dobře, zdraví Krpalová

    OdpovědětVymazat